Moderne Ringen Zilver

Wil jij een moderne ring zilver kopen? Koop die dan bij Jewellery by Sophie! Jewellery by Sophie heeft echte fashion ringen die voor iedereen een musthave zijn. Er zijn drie modellen te koop in de webshop van Jewellery by Sophie. Het model zoals op deze foto met de tekst ‘love’ is mijn favoriet. Een ander model is een ring met een kruisje, dat heel veel is gezien in de modewereld. Zo ook bij beroemdheden over de hele wereld. En er is een model ring met een infinity teken, het teken dat staat voor oneindigheid. Het infinity teken is zeer gewild in sieraden, zo kun je ook kettingen en armbanden met dit teken kopen.

De ringen zijn gemaakt van massief 925 sterling zilver, een mooie kwaliteit die altijd goed blijft. De ringen zijn gemaakt in Amsterdam door een goudsmid. De ringen zijn er in één maat, namelijk ringmaat 16. Deze maat is een veel gebruikte maat bij ringen en de meeste mensen passen deze maat wel om een vinger. Ik heb zelf erg kleine handen en dan ook dunne vingers. Mijn handen zijn zo klein dat ik nog nooit iemand ben tegen gekomen van dezelfde leeftijd met kleinere handen dan ik heb. Maar ook ik pas de ringen, gelukkig! |Ik draag de ring gewoon om mijn middelvinger. Ik kon niet wachten tot de ringen klaar waren en ook ik mijn favoriet kon dragen. Welke ring is jouw favoriet?

 

Love ring