Rose Gouden Armbanden

Zoek je rosé gouden armbanden? Jewellery by Sophie heeft een hele mooie! Deze ‘bangle’ armband in de kleur rosé, heeft een Swarovski steen, die gelijk dient als sluiting. Ik draag deze armband graag met andere armbanden en een horloge. Je ziet steeds meer dat mensen veel armbandjes bij elkaar dragen en daar is deze armband super geschikt voor. Ook mag je tegenwoordig rosé kleurige sieraden gewoon combineren met zilver en goud kleurige sieraden.

Ik draag deze armband dan ook met een gouden horloge en verschillende armbandjes. Bijvoorbeeld de ‘lukcy bracelet’ van Jewellery by Sophie. Een subtiel armbandje met een hand geslepen klaver van Quartz, dat is een natuursteen. Deze kun je shoppen in goud of zilver. Het is leuk om dat armbandje te combineren met de armband van de foto omdat je dan een subtiel armbandje hebt en een echte eyecatcher. Hoe zou jij deze armband het liefst dragen?

Deze armband is ook verkrijgbaar in goud kleur en zilver. Welke kleur heb jij het liefst? Shop deze armband online op www.jewellerybysophie.nl.

Rose armband neiuw