Sieraden Zilver Online

Zilveren sieraden koop je online bij Jewellery by Sophie. Je kunt op de webshop zilveren oorbellen, kettingen, armbanden en ringen kopen.

Deze ring is gemaakt van massief 925 sterling zilver. De ring is gemaakt door een Nederlandse goudsmid, in Amsterdam. Net als dat alle andere sieraden gemaakt zijn in Amsterdam. De ring is er in maat 16, een maat die de meeste vrouwen passen. Soms niet om de ring vinger, maar dan kun je hem ook prima om een andere vinger dragen. Dat zie je steeds vaker. In het mode beeld zie je veel kleine, subtiele, ringen om meerder vingers gedragen. Deze ring is daar ook zeer geschikt voor. Ikzelf heb hele kleine handen, de ring is dan ook te groot voor mijn ringvinger, maar om mijn middelvinger pas ik de ring perfect.

Deze ring is er in nog twee andere modellen. Een model met een kruisje en een model met een infinity teken. Alle drie de modellen worden veel gezien in het mode beeld. Steeds vaker zie je sieraden met een infinity teken, het teken van oneindigheid. Deze drie ringen passen dus perfect in de trend van nu. Ik ben zelf fan van deze ‘love’ ring! Weke vind jij het leukst?

love1