Blog TMO

Nieuwe blog tekst voor TMO:

Het is al weer december, de feestmaand! Wat ik deze maand heb beleefd met Jewellery by Sophie lees je hier.

De december maand is een goede maand om in te spelen op alle feestdagen. Zo is er natuurlijk Sinterklaas maar ook Kerst. Mensen zijn druk opzoek naar geschikte cadeaus en het liefst iets origineels. Jewellery by Sophie heeft dat! En natuurlijk zijn mensen opzoek naar hun perfecte outfit voor de feestdagen, daar horen mooie sieraden ook bij. Voor de vroege vogels hadden wij een leuke kortingsactie. Klanten moeten dan voor een bepaalde datum hun bestelling doen, waardoor hun cadeaus op tijd in huis zijn en de klant krijgt een leuke korting. Toch weer mooi meegenomen. Wil jij ook op de hoogte zijn van dit soort acties? Volg ons dan op Facebook, Instagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Want via deze kanalen communiceer ik met de klanten.

Afgelopen maand stond ik ook op de Kerstmarkt in Goes, mijn geboorteplaats. Altijd weer leuk om deel te nemen aan dit soort evenementen. Het is niet altijd de plek waar het meest verkocht word, maar de naamsbekendheid wordt er wel door vergroot. Vaak krijg ik later nog e-mails dat mensen de sieraden hebben gezien op een markt en dat ze toch een bestelling willen plaatsen.

Als bedankje voor het afgelopen jaar maak ik kerstpakketjes voor de verkooppunten van Jewellery by Sophie. Zo had ik mokken laten drukken met het logo van Jewellery by Sophie. Deze had ik gevuld met kerstkransjes en mooi verpakt.

Ook heb ik deze maand deelgenomen aan een masterclass van Annic van Wonderen, oprichtster van onder andere ‘I Love Fashion News’. Ik bewonder haar al jaren wat betreft haar aanpak op zakelijk gebied. Ze heeft al veel bereikt en een, inmiddels goedlopend, bedrijf opgezet. Haar eerste boek ‘Masterclass Ondernemen’ is onlangs uitgebracht en deze kreeg ik, gesigneerd mee na afloop van de masterclass.  Ik vond de masterclass erg interessant en inspirerend. De masterclass is zeker een aanrader voor mensen die eraan denken een eigen bedrijf op te starten. Na de masterclass heb ik Annic ook nog kort gesproken, wat het extra leuk maakte. Zie hieronder een foto van Annic en ik.

 

IMG_0002

Nu ga ook ik even vakantie vieren! Uiteraard gaat die laptop mee. Sterker nog: zelfs in de auto, op weg naar onze bestemming, werk ik op mijn laptop. En in de vakantie heb ik alle tijd om het boek van Annic van Wonderen uit te pluizen!

Jewellery by Sophie wenst iedereen hele fijne Kerstdagen en een gelukkig, gezond en liefdevol 2015!