Armbanden Rose

Ik ben fan van deze armband rosé van Jewellery by Sophie. Deze ‘bangle’ armband is handgemaakt.

De armband is van een Europese Design Kwaliteit. In het midden zit een houder met een Swarovski steen. Deze steen schittert mooi in het licht en lijkt van kleur te veranderen. Soms is hij blauw, paars, roze, oranje, geel, enzovoorts. De houder dient ook als sluiting voor deze armband. In het oogje van de houder moet het haakje van de bangle armband komen.

Deze armband kun je super goed combineren met andere sieraden. Rose goud vind ik altijd een hele mooie kleur, maar die kleur zie je minder vaak dan zilver of goud. Vaak kun je alleen kiezen uit die twee kleuren. Maar Jewellery by Sophie heeft deze armband in drie kleuren: goud, zilver en rosé. Ik draag deze armband vaak met zilver, goud en rosé door elkaar. Dit omdat ik bijvoorbeeld altijd een goud kleurig horloge draag. Deze armband draag ik er dan gewoon bij. Meestal draag ik dan ook nog een gouden slavenarmband, die ik op mijn eenentwintigste verjaardag kreeg, een traditie. Deze armband draag ik altijd, dus als ik meer sieraden wil dragen, komen die naast de slavenarmband en het horloge. Hoe zou jij deze armband dragen?

Rose armband neiuw