Gouden Oorbellen Kopen

Wil jij gouden oorbellen kopen met oranje? Dit kan bij de webshop van Jewellery by Sophie.

Het WK voetbal is een volle gang. Na de wedstrijd van Nederland – Spanje kan ons geluk niet meer op. Ik ben helemaal geen voetbal fan en als mijn vriend normaal gesproken ‘weer’ een voetbal wedstrijd wil zien, vind ik dat onzin en kijk ik natuurlijk liever een zwijmel film. Meestal wint mijn vriend en blijft die zender toch echt hangen op de zender die de voetbal wedstrijd uitzend. Voor mij betekend dat nog maar een avondje doorwerken. Maar zodra het WK voetbal weer voor de deur staat is dat wel even anders. Dan kijk ook ik vol spanning naar het televisiescherm. Na de wedstrijd van afgelopen vrijdag zat ik weer helemaal in de oranje wolken. Zo blij zijn we allemaal dat Nederland Spanje dik heeft ingemaakt. Ik had zelf eigenlijk verwacht dat we zouden gaan verliezen, maar gelukkig is echt het tegenovergestelde gebeurt. Wie had dit verwacht?!

Vanavond wordt het weer spannend: Nederland speelt tegen Australiƫ. Ik ben wel een beetje bang dat iedereen nu denk dat we alles aan kunnen, omdat we Spanje al hebben gewonnen. Maar dat is natuurlijk niet waar, we moeten nog meer winnen! Vanavond kijk ik gezellig met mijn vriendinnen en ik weet al wat ik ga dragen. In ieder geval deze oorbellen! Ik hoop dat ze geluk brengen.

Oorbellen lang Oranje