Oorbellen Zilver Online

Oorbellen in zilver koop ik online bij Jewellery by Sophie. Een webshop met hippe, mooie, handgemaakte sieraden.

Deze beauty’s heb ik daar ook gekocht. Mooie lange oorbellen met een parel in zilver. Ze zijn er ook in het rosé goud, ik heb lang getwijfeld maar ben uiteindelijk toch voor de zilveren versie gegaan. De oorbellen zijn gemaakt van rhodium oorhaken. Alles is trouwens nikkel vrij van Jewellery by Sophie, dus geen zorgen over eventuele allergieën. De steentjes zijn Swarovski stenen en het opengewerkte blad is verzilverd. De druppelvormige steen zijn schelp parels. Allemaal mooie materialen dus.

Deze oorbellen zijn echte klassiekers die je het hele jaar door goed kunt dragen en combineren. De oorbellen zijn ook niet heel zwaar, wat fijn is tijdens het dragen. Ik draag deze oorbellen graag met een kanten top en een jeans. Overdag draag ik er dan sneakers onder en in de avond kun je gemakkelijk van schoenen wisselen om je look te veranderen. Draag er bijvoorbeeld sleehakken bij of ‘punt’ hakjes. De oorbellen doen de rest! Ik ben sowieso wel fan van kanten kleding. Een mooie kanten jurk of een mooie top, I love it! Ik vind het zo leuk dat je kanten kleding op verschillend manieren kunt stylen, net als de oorbellen. Hoe zou jij deze oorbellen stylen?

Oorbellen Parel en Zilver Blad