Grote Ronde Oorbellen

Deze grote ronde oorbellen van Jewellery by Sophie zijn echt mijn favoriet! Ze passen goed in de goud trend, de oorbellen heten niet voor niks: ‘Gold Baby’. Ik vind ronde oorbellen sowieso erg mooi. De oorbellen zijn perfect voor naar een feestje en zijn echte eyecatchers. Ik draag de oorbellen graag met een jurkje en hakken, dan voel ik mij op en top vrouw. Hoe zou jij deze oorbellen het liefst dragen, casual of juist chic?

Grote gouden oorbellen  worden veel gespot bij beroemdheden, zij zijn, net als ik, een groot fan.

Deze oorbellen zijn volledig gemaakt van verguld goud, waardoor de oorbellen lang mee gaan. Dat is natuurlijk wel zo leuk. Het onderste rondje van de oorbellen is mooi bewerkt. Daarnaast zijn de oorbellen super licht in gewicht, wat je niet zou verwachten van deze oorbellen trouwens, maar hierdoor zijn ze heerlijk om te dragen. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je met deze grote oorbellen niet alles kunt doen. Deze oorbellen van Jewellery by Sophie komen binnenkort ook online in rosé goud en in zilver. Helaas moeten we daar nog eventjes op wachten, want het maken van de rondjes kost veel tijd. Maar ik hou jullie op de hoogte!

Oorbellen Gouden Rondjes Nieuw