Mooiste Sieraden

De mooiste sieraden shop je online bij Jewellery by Sophie. Op de webshop shop je mooie ringen, oorbellen, kettingen en armbanden.

Alle sieraden bij Jewellery by Sophie zijn handgemaakt. Dit maakt de sieraden extra mooi natuurlijk. Je zult niet snel mensen met dezelfde sieraden tegen komen, want de collectie van Jewellery by Sophie wisselt snel. Als je sieraden van een grote keten koopt is de kans heel groot dat je iemand tegen komt met exact het zelfde sieraad. Op een feestje heb je dat weleens, dat mensen dan bijvoorbeeld de zelfde jurk dragen op een gala. Dat is natuurlijk echt even balen.

Ook worden de sieraden gemaakt van een mooie kwaliteit, maar nog wel lekker betaal baar. In de sieraden wordt veel verguld goud, sterling zilver, parels en edelstenen gebruikt. Maar Jewellery by Sophie verkoopt ook echt leren armbanden.

Sinds kort verkoop Jewellery by Sophie ringen, deze zijn niet door mijzelf gemaakt. Dit is namelijk niet mijn vakgebied. Maar ik heb een Nederlandse goudsmid gevonden die super mooie ringen maakt en samen hebben wij de ontwerpen gemaakt. Dan kun je op de webshop dan ook kiezen uit drie mooie modellen sterling zilveren ringen. Nog steeds handgemaakt in Nederland!

 

hoofd1