Sieraden Shop Online

Jewellery by Sophie is een sieraden shop online. Jewellery by Sophie zijn handgemaakte sieraden uit Amsterdam. Voor dit merk maak ik alle sieraden zelf. Jewellery by Sophie verkoopt ringen, oorbellen, kettingen en armbanden.

Er worden zo veel mogelijk mooie materialen gebruikt voor het maken van de producten bij Jewellery by Sophie. Een aantal materialen zijn bijvoorbeeld sterling zilver, verguld goud, Swarovski stenen, zoetwaterparels en natuursteen in alle kleuren. Alleen de ringen van Jewellery by Sophie heb ik niet zelf gemaakt. Hierin ben ik niet gespecialiseerd en daarom ben ik opzoek gegaan naar iemand die dit wel is. Ik heb een goudsmid in Nederland gevonden waarmee ik drie mooie ontwerpen heb gemaakt. Een ring met een infinity teken, een kruis en het woord ‘love’. Alle drie erg populair.

Winkelen bij Jewellery by Sophie is heel eenvoudig. Je kunt kiezen uit de categorieën: oorbellen, armbanden, kettingen en ringen. Wanneer je een product hebt gevonden dat naar jouw wens is plaats je het in je winkelwagen en gaat door naar het afrekenen. De betaling gaat via IDeal, dat is altijd veilig. Jewellery by Sophie stuurt de sieraden dan naar je op in een leuke verpakking. En kun je niet kiezen wat je wilt of je zoekt een cadeau voor iemand: koop dan gewoon heel gemakkelijk een cadeaubon. Dat is altijd goed!

 

b2