De Mooiste Oorbellen

De mooiste oorbellen shop je online bij Jewelley by Sophie. Ik ben een groot fan van mooie oorbellen. Ze kunnen mij niet groot, gek genoeg zijn. Vroeger wilde ik ook altijd al oorbellen. Maar ik durfde nooit gaatjes te laten prikken. In groep 8 van de basisschool vond ik dat het tijd werd voor oorbellen en dus liet ik gaatjes prikken op mijn verjaardag. Super blij was ik! Eindelijk kon ik oorbellen dragen, alleen moest het de eerste maanden blijven bij kleine knopjes. Ik was ook nog jong natuurlijk, dus grote oorbellen hoefde ik nog niet.

Deze oorbellen van Jewellery by Sophie vind ik erg mooi. We verkopen ze in vier mooie kleuren: roze, zoals op de foto, oranje, turquoise en zwart. Zwart is natuurlijk altijd goed en die kleur wordt dan ook goed verkocht. De oorbellen zijn helemaal gemaakt van verguld goud. De steentjes in de oorhaken zijn van Swarovski. Verder worden er zoetwaterparels en facetkralen gebruikt in de oorbellen. De gekleurde stenen zijn natuurstenen in druppelvorm. Allemaal mooie materialen dus, hierdoor kun je lang genieten van de oorbellen. Deze oorbellen shop je online bij Jewellery by Sophie of ga naar één van de verkooppunten.

Oorbellen Roze en Blad goud2