Sieraden collectie

De sieraden collectie van Jewellery by Sophie is volledig met de handgemaakt. De sieraden worden in Nederland gemaakt, allemaal door de eigenaresse. Op de webshop worden oorbellen, armbanden, kettingen en ringen verkocht. Inmiddels zijn er drie verkooppunten in Nederland.

Voor de sieraden van Jewellery by Sophie worden mooie materialen gebruikt. Deze worden zorgvuldig uitgezocht. Alle inkopen worden ook in Nederland gedaan, hierdoor zijn het materialen van een hoogwaardige kwaliteit. Ook worden alle sieraden met veel zorg gemaakt. Dit alles zal ervoor zorgen dat je de sieraden met veel plezier en lang kunt dragen.

Wil jij iets aanpassen aan de sieraden, dat kan heel makkelijk. Stuur een email naar Jewellery by Sophie en in overleg kan dan een sieraad op maat worden gemaakt. Dit brengt geen extra kosten met zich mee. Wil je bijvoorbeeld een armband kleiner laten maken of een ketting langer? Geen probleem! En wil je een sieraad heel naar eigen ideeën en ontwerp ook daarin kan Jewellery by Sophie je helpen. Wie weet loop jij straks met een handgemaakte ketting naar je eigen idee, maar met de kwaliteit van Jewellery by Sophie.

 

Gekleurde armbanjes2