Sieraden Oorbellen

Deze sieraden oorbellen zijn met de handgemaakt in Amsterdam. Deze oorbellen zijn gemaakt van goud vergulde oorbel haakjes. De stenen zijn Swarovski stenen, deze stenen lijken van kleur te veranderen in het licht of bij een andere ondergrond. Wanneer je een roze top aan hebt en deze oorbellen lijken de stenen meer roze terwijl je een andere kleur top aan hebt de stenen weer een andere kleur lijken. Wat zorgt voor een heel leuk effect en hierdoor kun je de oorbellen bij alles combineren. Ook schitteren de oorbellen mooi in het licht, wat zorgt voor een oogverblindend mooi effect!

Draag deze oorbellen casual of juist chic. Chic kun je deze oorbellen dragen door je haar op te steken, hierdoor zijn de oorbellen goed zichtbaar en creƫer je een klassieke look door de druppelvorm van de steen. Dit soort oorbellen zijn niet voor niets gespot bij onder andere prinses Maxima.

De oorbellen zijn ook te koop met een zilveren oorhaakje voor de liefhebbers, dan zijn de oorhaakjes gemaakt van sterling zilver. Shop de oorbellen online op www.jewellerybysophie.nl en geef jezelf dit mooie cadeau. Soms moet je jezelf gewoon verwennen!

Swarovski oorbellen schuin goud