TMO-er Sophie over sieradenmerk

Na mijn eerste blog voor TMO ben ik gevraagd om iedere maand een blog voor TMO bij te houden. Dat leek mij erg leuk dus vanaf nu kunnen jullie hier iedere maand lezen over mijn bezigheden voor Jewellery by Sophie.

Voor de mensen die mijn vorige blog niet hebben gelezen zal ik mij nogmaals kort voorstellen. Mijn naam is Sophie de Regt, 23 jaar en ik heb mijn eigen sieradenlijn opgestart: Jewellery by Sophie. Jewellery by Sophie zijn unieke handgemaakte sieraden. De verkoop van de sieraden gaat vooral via de webshop en via een aantal verkooppunten.

Deze maand is voorbij gevlogen en ik heb weer van alles meegemaakt voor Jewellery by Sophie. Afgelopen maand heb ik mij vooral gericht op het generen van meer naamsbekendheid voor het merk. Omdat er geen budget is voor bijvoorbeeld grote campagnes of advertenties ben ik mij gaan richten op fashionbloggers. Ik wilde vooral online meer naamsbekendheid krijgen, de verkoop gebeurt namelijk vooral online.

Ik ben zelf bloggers gaan benaderen die aansluiten bij het imago van het merk en bloggers die ik al langere tijd volg. Hieruit zijn een aantal leuke samenwerkingen voortgekomen! Zo hebben een aantal bloggers de sieraden gebruikt in een outfit post. De post is dan bijvoorbeeld te lezen op de website van de blogger, maar ook kun je de foto’s hiervan terug vinden op Instagram en Facebook. Ik richt mijn veel op Social Media, juist omdat het een gemakkelijke manier is om meer naamsbekendheid te krijgen. Zo heb ik deze maand de 500 volgers op Facebook bereikt en maar liefst meer dan 2.100 volgers op Instagram.

Afgelopen week was er ook een leuke win actie georganiseerd door een blogger. Hier kon je een armbandje winnen, waarbij je zelf de kleur van het armbandje mocht uitkiezen.

Verder ben ik deze maand weer benaderd door een aantal winkels die geïnteresseerd zijn in het verkopen van de sieraden van Jewellery by Sophie. Dat een winkel mij benadert is natuurlijk erg leuk! Iedere keer weer spring ik een gat in de lucht!

Volgende week ga ik genieten van een vakantie, maar die laptop gaat mee! Ik ga daar zeker nog wat werken en ik kan vast mooie foto’s maken van de sieraden die ik kan gebruiken voor social media. Ik vond namelijk ook dat het tijd werd voor een goede spiegelreflexcamera dus die ik heb gekocht deze maand. Voordat ik zelf een camera had leende ik een goede camera om foto’s te maken voor de webshop, maar nu kan ik foto’s maken wanneer ik maar wil.

Bedankt voor het lezen en geniet van de zomer!

Lily