Moederdag Cadeau Ideeën

Wat geef je je moeder voor Moederdag? Is dit bij jou ook altijd een groot dilemma en heeft jouw moeder ook altijd alles al? Waarschijnlijk kun je haar wel een plezier doen met een mooi sieraad van Jewellery by Sophie! Alle sieraden worden mooi verpakt verzonden, dus je hoeft het alleen nog te geven. Een kind kan de was doen!

Maar is er nog te veel keus voor jou tussen al die mooie sieraden? Kijk dan eens naar één van de Lucky Bracelets of Lucky Necklaces van Jewellery by Sophie. Deze mooie armbandjes zijn gemaakt van verguld goud of verzilverd en hebben een mooi klavertje vier in het midden. Het klavertje is een Quartz. Door de mooie kwaliteit van de sieraden zal je moeder er lang plezier van hebben. Nu moet je alleen nog een kleurtje kiezen! Ook dit kan een hele opgave zijn, wat er zijn maar liefst vijftien kleuren om uit te kiezen. Kun je niet kiezen? Kies voor moederdag een roze, dan zit je sowieso goed.

Aankomende zondag, 14 mei, is het al Moederdag. Heb je nog een speciaal cadeau nodig? Shop nu alle Lucky Bracelets met 20% korting. Gebruik de code: 20LUCKY en de korting wordt automatisch verwerkt in je winkelmandje. Alle sieraden worden mooi verpakt zodat je het cadeau direct kunt geven. Korting geldig tot en met 14 mei 2017.