Kettingen Online Shop

Onze nieuwe bestseller ketting is de ‘Marry Me?’ ketting. Deze ketting heeft als bedel een kleine trouwring met steentje. Deze ketting kun je natuurlijk gewoon voor jezelf kopen omdat je de bedel leuk vind, maar hij kan natuurlijk ook cadeau gedaan worden voor een speciale gelegenheid! Bijvoorbeeld door een man gegeven worden aan zijn vriendin, misschien wel met DE vraag. Of als Valentijns cadeau bijvoorbeeld. Is jouw man of vriend niet zo goed in het vinden van het juiste cadeau? Geef hem een kleine tip en stuur hem een foto, hij blij en jij blij!

De ketting is gemaakt van verguld goud en heeft een verguld gouden bedel met kristal steentje. De ketting heeft aan de achterzijde drie kleine ringetjes zodat deze op verschillende lengtes kan worden vast gezet. Op deze manier zal de ketting bij iedereen goed passen. De ketting heeft een totale lengte van 44,5 centimeter.

Ook is het leuk om de ketting te combineren met andere kettingen in verschillende lengtes. Vind je één ketting genoeg, kies dan voor een mooie armband. Onze armbanden zijn veelal van hetzelfde materiaal gemaakt zodat het mooi kan worden gecombineerd. Ook al kies je voor een andere bedel voor de armband.

Bekijk al onze kettingen voor meer inspiratie op onze website.