Nieuwe Wintercollectie Sieraden

Voor mijn vakantie heb ik gewerkt aan een deel van de nieuwe wintercollectie voor Jewellery by Sophie. Zo heb ik hele leuke nieuwe bedeltjes voor kettingen. Een bedel met vlinder is nu al mijn favoriet. Deze is er in het zilver en in het goudkleurig. Ik draag de sieraden onder andere in mijn vakantie om de sieraden te testen. De sieraden worden dan continue gedragen en zo kan ik testen of ze voldoen aan de juiste kwaliteit die aansluit bij de rest van de sieraden van Jewellery by Sophie. Zo wil ik dat de sieraden zo min mogelijk verkleuren.

Ook laat ik andere mensen mijn sieraden testen. Op een andere huid kan een sieraad bijvoorbeeld meer verkleuren en dit wil ik weten. Mijn zusje test bijvoorbeeld ook veel sieraden en ik geloof niet dat ze dat vervelend vindt! Zij helpt mij ook regelmatig met de werkzaamheden voor Jewellery by Sophie, dus dan vind ik het ook leuk om haar iets te laten uitzoeken. Maar de sieraden worden ook getest door bloggers. De bloggers waarmee ik samenwerk, posten alleen iets als ze ook echte tevreden zijn over een product.

Soms heb ik een heel leuk onderdeel gevonden voor één van de sieraden, maar als de kwaliteit uiteindelijk niet voldoende blijkt te zijn komt het niet in de collectie. Soms is dat jammer, maar dan ga ik gewoon weer opzoek naar iets anders. Ik hoop dat de vlinderbedel de test doorstaat!

 

 

Schermafbeelding 2014-07-20 om 12.37.06