Bruiloft Sieraden

Wij hebben al zo vaak sieraden mogen verkopen aan mooie bruiden of bruidsmeisjes, dat wij besloten hebben om ook een speciale pagina te maken voor alle bruidssieraden. Er komen heel vaak mails binnen van bruiden die opzoek zijn naar een sieraad voor hun grote dag! Wij vinden dit natuurlijk super leuk en heel speciaal dat Jewellery by Sophie voor zo een dag wordt gekozen. We hopen dan ook dat we nog veel meer bruiden mogen helpen naar het vinden van het perfecte sieraad.

Vaak kiest de bruid voor een sieraad met parels. Dit blijft toch het meest klassieke sieraad voor een trouwdag. Oorbellen die vaak worden gekozen zijn de Elegant Earrings Pearl. Deze elegante oorbellen zijn natuurlijk ook perfect voor de grote dag. Mooi met opgestoken haar en een witte trouwjurk. Deze oorbellen zijn verkrijgbaar in een verguld gouden versie en een verzilverde versie. Daarnaast is een witte parel armband ook altijd mooi, ook deze verkopen wij met een gouden of een zilveren detail.

De bruidsmeisjes worden vaak ook voorzien van een mooi sieraad. Ook als aandenken aan de bijzondere dag. We hebben al heel vaak de mooie armbandjes Connected in zilver of goud mogen verzorgen voor de bruidsmeisjes, ceremoniemeester of getuigen. De armband staat namelijk symbool voor verbintenis. De armband heeft twee ringen die aan elkaar zijn verbonden, het lijken net twee trouwringen. Perfect dus!

Wij wensen alle bruiden een fantastische bruiloft!