Fashion Insider schrijft over Jewellery by Sophie

Handgemaakte sieraden worden steeds populairder door de unieke uitstraling die deze producten hebben. Wil jij deze kerst ook graag stralen en jouw outfit net iets bijzonderder maken door handgemaakte sieraden, dan moet je zeker eens een bezoekje brengen aan de website van Jewellery by Sophie.

Sophie de Regt, de oprichtster van Jewellery by Sophie, heeft altijd al een grote passie gehad voor sieraden. Ze volgde een studie aan de TMO Fashion Business School en zette haar eigen sieradenlijn op. Sophie creëert voor haar eigen lijn sieraden met een luxe uitstraling die perfect zullen staan bij elke kerstoutfit. De sieraden van Jewellery by Sophie worden allemaal handgemaakt in Amsterdam.

Niks is zo vervelend als sieraden die na een keer douchen helemaal groen of zwart uitslaan, daarom gebruikt Jewellery by Sophie alleen de beste materialen. De sieraden van Jewellery by Sophie zijn van hoogwaardige kwaliteit door het gebruik van verguld goud, verguld rosé en sterling zilver. Alle sieraden van Jewellery by Sophie zijn nikkel vrij en voor de bedels wordt gebruik gemaakt van zoetwaterparels en edelstenen. Door deze luxe materialen te combineren met de juiste kleuren maakt Sophie sieraden die echte eye catchers zijn.

Op de website van Jewellery by Sophie vind je een webshop gevuld met de mooiste ringen en kettingen, maar Sophie biedt nog een extra service. Omdat de sieraden van Jewellery by Sophie handgemaakt zijn kan Sophie een sierraad naar wens maken of een bepaald item uit de webshop naar jouwe wens aanpassen. Zo kun je dus een echt uniek sierraad samenstellen en bestaande sieraden customizen! En het fijne is dat hieraan geen extra kosten zijn verbonden.

Verschillende bloggers zijn al fan van Jewellery by Sophie en worden vaak met ringen, armbanden en kettingen uit de sieradenlijn gespot. Bekijk hieronder de favoriete items uit Jewellery by Sophie’s webshop van de bloggers Hashtag by Lily, Pixels by Emilia en Formula Farah.

DSC_0149