Blog TMO

Het is weer tijd voor een nieuwe update over mijn werk voor Jewellery by Sophie, wat ik afgelopen maand voor mijn werk heb gedaan lees je hier.

De enorme drukte door de nieuwe wintercollectie van de vorige maanden is gelukkig voorbij. Deze maand kon ik mij op andere dingen focussen, waaronder nieuwe verkooppunten voor Jewellery by Sophie, een fair en marketingactiviteiten.

Zo stond ik met de sieraden vorige week op een fair bij iemand thuis, deze was speciaal georganiseerd zodat vrienden en kennissen van de organisator Sint en Kerst cadeaus konden inkopen. Er waren naast sieraden, tassen, woonartikelen en andere cadeauartikelen te koop. Een erg leuk idee vond ik zelf. En wanneer wij voor zoiets gevraagd worden slaan wij dat natuurlijk niet af! Op de fair waren de sieraden mooi gepresenteerd. Op dat moment maakte ik ook sieraden, zodat mensen zien dat alles met de hand wordt gemaakt. Organiseer jij een keer een feestje of bijvoorbeeld een ladies night en wil je dat Jewellery by Sophie langs komt? Laat het ons weten.

Een fair waar Jewellery by Sophie naartoe gaat komt natuurlijk niet elke week voor. Wat zijn mijn dagelijkse werkzaamheden voor Jewellery by Sophie? Dagelijks ben ik vooral bezig met het up to date houden van de webshop, social media, de nieuwsbrief versturen en natuurlijk het verzenden van bestellingen. Stiekem ben ik best veel tijd kwijt aan social media, zo hou ik een Facebook pagina en Instagram account bij voor Jewellery by Sophie. Op Facebook plaats ik gemiddeld drie keer per week een post en op Instagram dagelijks. Ik bedenk van te voren, wat ik wil overbrengen naar de volgers van Jewellery by Sophie. Dit zet ik kort op papier per week. Wat ik naar de volgers wil overbrengen moet voor Facebook, Instragram en de nieuwsbrief natuurlijk wel overeenkomen. De ene keer ligt de focus op het laten zien van nieuwe producten, dan op een actie, enzovoorts.

Een van de marketingactiviteiten deze maand was dat modewebsite Fashion Insider een stuk heeft geschreven over Jewellery by Sophie. Lees het stuk op: http://www.fashioninsider.nl/jewellery-by-sophie Daarnaast werk ik samen met verschillende bloggers, die de sieraden dragen en die regelmatig een blog schrijven waarin de sieraden naar voren komen.

Het leukste deze maand was: een nieuw verkooppunt voor Jewellery by Sophie! Damesmodezaak ‘Van Neer Eyckeler’ in Sittard is ook verkooppunt geworden van Jewellery by Sophie.

Tot volgende maand!

IMG_0477