Ketting Online Bestellen

Een ketting online bestellen kun je heel gemakkelijk doen bij de webshop van Jewellery by Sophie. Je vind hier zeker iets moois uit de unieke collectie van handgemaakte sieraden. Ze verkopen oorbellen, armbanden, kettingen en ringen.

De sieraden zijn zo veel mogelijk gemaakt van een mooie kwaliteit. Er wordt bijvoorbeeld veel gewerkt met verguld goud en sterling zilver, maar ook met natuurstenen, zoetwaterparels en Swarovski stenen. Zoals bijvoorbeeld bij deze ketting.

De ketting is gemaakt van een met goud vergulde schakelketting. Daaraan hangt een Swarovski Element, een steen geslepen in de vorm van een hart. De steen schittert mooi in het licht en lijkt telkens van kleur te veranderen. De ketting is op drie plaatsten vast te zetten door de kleine ringetjes op het einde van de ketting. Hierdoor zal iedereen de ketting op de juiste lengte kunnen dragen en past hij voor iedereen perfect. Deze ketting is er ook in het zilver, voor de mensen die hier meer van houden. Dan is de ketting verzilverd. Zou jij deze ketting kopen in het zilver of in het goud?

Hou jij wel van een beetje sparkle en Swarovski? Dan kun je ook bijpassende oorbellen shoppen! Bijvoorbeeld de oorbellen met een grote druppelvormige Swarovski steen.

 

Swarovski hart Zoom