Mooie Gouden Kettingen

Op de webshop van Jewellery by Sophie kun je mooie gouden kettingen kopen. Deze webshop verkoopt exclusieve handgemaakte sieraden. Alle sieraden worden in Amsterdam gemaakt. Jewellery by Sophie verkoopt oorbellen, armbanden, ringen en kettingen. De sieraden worden gemaakt van mooie materialen. Materialen die gebruikt worden zijn onder andere verguld goud, verguld rosé goud, sterling zilver, zoetwaterparels, natuurstenen en Swarovski stenen.

Deze ketting is ook gemaakt van verguld goud. De ketting is op drie plaatsen vast te zetten zodat hij voor iedereen perfect past. Ideaal dus! De bedel is een hartvormige Swarovski steen, van een officiële Swarovski dealer afkomstig. De ketting is er ook in het zilver, dan is de ketting gemaakt van sterling zilver.

Mannen opzoek naar een cadeau voor je vriendin? Deze ketting willen wij graag krijgen! Alle sieraden van Jewellery by Sophie worden verpakt in een mooi organzazakje. Als je online sieraden besteld krijg je er ook nog een leuk bedankkaartje bij en worden de sieraden lekker bij jou thuis afgeleverd. De ketting kun je ook kopen in één van de verkooppunten. Waar de sieraden gekocht kunnen worden vind je op de website.

 

Swarovski hart Zoom