Armbanden Vrouwen

Vandaag hou ik een armcandy party! Al deze leuke armbanden voor vrouwen zijn van het sieraden merk Jewellery by Sophie. Het merk staat voor handgemaakte, unieke sieraden. Het merk is opgestart in Amsterdam, een klein jaar geleden.

Ik draag graag veel armbandjes bij elkaar, zoals hier op de foto. Zeker nu het zomer is draag ik graag veel gekleurde armbandjes. steeds als je dan naar beneden kijkt, naar je pols vol met al die vrolijke kleurtjes wordt ook jij van zelf vrolijk, heb jij dat ook? Ook al is het in Nederland niet altijd zomers weer, zelfs niet midden in de zomer vakantie. Met deze armbanden creëer je toch dat gevoel. Net alsof je je bevind midden op Ibiza.

Ik draag de armbanden van Jewellery by Sophie eigenlijk altijd in combinatie met sieraden die ik altijd draag. Bijvoorbeeld mijn gouden Guess horloge, maar ook mijn gouden slavenarmband. Deze armband kreeg ik op mijn twintigste verjaardag en heb ik sindsdien bijna altijd om. Mijn naam en mijn geboortedatum staan erin gegraveerd. De armbandjes van Jewellery by Sophie kun je hier gemakkelijk bij mixen en matchen. Een groot favoriet zijn de klaver armbandjes. Deze zijn er in maar liefst vijftien leuke kleuren dus genoeg keuze voor een armcandy party.

 

c3