Zilver Sieraad

Op zoek naar een zilver sierraad? Of je nu een echt sterling zilveren ring wilt, een verzilverde armband of een verzilverde ketting dit alles koop je online bij Jewellery by Sophie. Een webshop boordevol met mooie sieraden, alle sieraden van dit merk worden met de hand gemaakt. Het merk komt uit Amsterdam en hier wordt dan ook alles gemaakt.

Deze ring komt ook uit de collectie van Jewellery by Sophie. Een ring van massief sterling zilver gemaakt in Amsterdam, door een Nederlandse goudsmid. Wat wil je nog meer?

De ring is er in drie mooie modellen. De ring is er met de tekst ‘love’, zoals hier afgebeeld. Maar de ring is er ook met een kruisje, wat zorgt voor een heel leuk effect en de ring is er met een infinity teken. Het infinity teken staat voor oneindigheid, dit door dat de ‘achtvorm’ geen einde heeft. Leuk om bijvoorbeeld aan je beste vriendin te geven als blijk dat jullie vriendschap voor altijd is en dus nooit eindigt. Helemaal leuk is als je hem jezelf ook cadeau doet, dan hebben jullie samen dezelfde ring.

Je vriendin zal zeker verrast zijn met dit originele cadeau! Shop hem op de webshop!

 

Love ring