Online Sieraden Bestellen

Online sieraden bestellen doe je bij de webshop van Jewellery by Sophie! Een webshop vol met handgemaakte sieraden. Deze ketting met veer is een echte musthave uit de webshop.

De ketting is gemaakt van goud vergulde ketting en een goud vergulde veer. De ketting zal hierdoor lang meegaan. De ketting kan op twee manieren gedragen worden is hierdoor zo leuk! Je kunt de ketting namelijk lang dragen, dan hangt de veer zo ongeveer op de borst. Maar er zit ook een klein ringetje verwerkt in de ketting waardoor de ketting ook kort gedragen kan worden. Multifunctioneel dus! Het lange eind van de ketting, waneer je de ketting kort draagt, hangt dan op de rug. En aan het einde hangt een kleine bedel in de vorm van een handje met de tekst ‘handmade’. Heb je een feestje? Draag dan deze ketting met een mooie jurk die een hele lage rug heeft. Het lange deel van de ketting zal dan mooi zichtbaar zijn op de rug samen met het bedeltje. Een stel pumps en je zult de hele avond het stralende middelpunt zijn.

De ketting shop je online op www.jewellerybysophie.nl en kost €44,95. De ketting is er ook in het zilver, met een sterling zilveren veer.

Veer goud Zoom