Trendy Sieraden Online

Bij Jewellery by Sophie koop je trendy sieraden online. Op de webshop vind je veel trendy sieraden zoals kettingen, oorbellen, armbanden en ringen.

Bijvoorbeeld deze trendy ketting met het bekende wishbone teken als bedel. Deze bedel is gezien bij vele celebrities! Bijvoorbeeld bij Jennifer Aniston, zij droeg deze ketting ook in het goud met een casual outfit in een restaurant. Maar de ketting is gezien bij nog veel meer beroemdheden, ook in Nederland. Bijvoorbeeld in de soap Goede Tijden, Slechte Tijden om maar een voorbeeld te noemen.

Ik draag deze ketting ook graag op een casual outfit. Gewoon met een v-hals t-shirt en een spijkerbroek. Maar de ketting past ook heel goed bij een mooie jurk. Hoe zou jij deze ketting het liefst dragen?

De ketting is ook te koop in het zilver, draag jij liever zilver of goud? Ik draag in de zomer het liefst goud, maar in de winter draag ik weer liever zilver. Dit past dan beter bij mijn huidskleur en zou kan ik lekker blijven afwisselen. Want een echte sieraden fan ben ik wel. Ik draag eigenlijk altijd sieraden en nu ik zelf mijn sieraden maak, kan ik lekker blijven afwisselen.

 

Wishbone Goudjpg