Oorbellen Shop

De website van Jewellery by Sophie is een echte oorbellen shop. Ik ben namelijk een groot fan van oorbellen. Op de webshop van Jewellery by Sophie vind je grote, opvallende oorbellen, echte eyecatchers, subtiele oorbellen en klassieke oorbellen. Ik vind het altijd leuk om grote oorbellen te combineren met hele basic items uit mijn kledingkast. Bij een paar goede oorbellen heeft je outfit nog maar heel weinig nodig om het tot een leuke outfit te maken. Wat voor soort oorbellen draag jij het liefst? Groot, klein, opvallend of subtiel?

Maar heb de webshop worden ook kettingen verkocht, zowel lange kettingen als korte kettingen in goud of zilver. De laatste tijd draag ik veel korte kettingen met een subtiel bedeltje, zoals een lief hartje of sterretje.

Daarnaast worden er op de webshop heel veel armbanden verkocht. Ik draag zelf altijd heel graag armbandjes. Lekker veel bij elkaar en alles door elkaar gemixt. Het liefst combineer ik gouden armbandjes bijvoorbeeld met mijn gouden horloge en een gouden slavenarmband. Je kunt op de webshop ook leren armbanden kopen. Deze draag ik zelf ook graag, zeker de leren armbanden in de pastel kleurtjes zijn favoriet. Als laatst heeft de shop ook ringen. Leuke fashion ringen door een Nederlandse goudsmid gemaakt.

Oorbellen Blauw Kort Schuin