Lange Oorhangers

Deze lange oorhangers zijn erg populair. De oorbellen zijn echt geschikt voor iedereen. Bij Jewellery by Sophie zijn de oorbellen in zilver of in goud te verkrijgen en je kunt kiezen uit veel verschillende kleuren stenen. Dat maakt de oorbellen natuurlijk helemaal populair, want voor iedereen is er een geschikte kleur.

Deze oorbellen zijn gemaakt van goud vergulde oorhangers, met een goud verguld kettinkje en een echte natuursteen. De naam van de steen is Dyed Jade, op de foto in een mooie oranje kleur. De oorbellen zijn licht in gewicht waardoor te heerlijk zijn om te dragen.

Je kunt de oorbellen zowel casual of chic dragen. Draag de oorbellen overdag met een goede top, een jeans en sneakers. En draag de oorbellen in de avond met een bijpassende jurk en pumps. Hoe zou jij deze oorbellen het liefst dragen?

Ik vind het altijd leuk om deze oorbellen nog te combineren met leuke armbandjes, zoals de ‘lucky bracelets’ ┬ávan Jewellery by Sophie. Subtiele armbandjes met een leuk klavertje. De ketting van het armbandje is het zelfde als de ketting van de oorbellen, daarom passen ze perfect bij elkaar. Het klavertje van het armbandje is gemaakt van Quartz, ook een natuursteen.

Oorbellen lang Oranje