Oorbellen Dames

Heb jij zin in nieuwe oorbellen? Ik ben fan van sieraden en zou elke dag wel nieuwe sieraden kunnen kopen. Gelukkig heb ik nu mijn eigen sieraden lijn, hierdoor kan ik vaak afwisselen en als ik zin heb in iets nieuws maak ik dat gewoon, ideaal!

Maar jij kunt deze oorbellen ook shoppen en wel online. Super makkelijk! Als je voor 15.oo uur besteld stuurt Jewellery by Sophie het nog dezelfde dag op, dan heb jij de oorbellen de volgende dag al in huis.

Deze oorbellen zijn gemaakt van goud vergulde oorhaken, daarin zit een Swarovski steen. Een mooie steen die veranderd in kleur doormiddel van het licht. Het licht er maar net aan hoe de steen het licht vangt en de kleur van de steen lijkt anders. Van roze, naar blauw, paars en noem maar op. Een prachtig effect. Onder de oorhaken hangt een druppelvormige Dyed Jade steen. Dit is een natuursteen die is geverfd. Jewellery by Sophie heeft voor de gouden versie voor drie mooie, warme kleuren gekozen: oranje, paars en rood. Deze oorbellen zijn er ook in het zilver. Dan zijn de oorhalen van rhodium. Alle sieraden zijn trouwens nikkelvrij, dus je hoeft niet bang te zijn dat je een allergische reactie krijgt.

 

DSC_0466