Grote Oorbellen Online

Deze grote oorbellen kun je online kopen bij Jewellery by Sophie. Deze oorbellen doen helemaal mee aan de grote oorbellen trend van dit jaar, echte statement oorbellen! De oorbellen zijn te koop in vier verschillende kleuren. Voor iedereen zit er dus een geschikte kleur tussen. De kleuren zijn: oranje, turquoise, roze en zwart. 

Ik ben een groot fan van grote oorbellen en draag deze oorbellen dan ook vaak. Ik vind het zo leuk bij grote oorbellen dan je outfit verder bijna niks meer nodig heeft. Ik draag heel vaak een basic top en een jeans en de top is vaak ook nog in een basic kleur, zoals wit, grijs of beige. Grote oorbellen zijn dan perfect om je outfit net die leuke twist te geven, zo makkelijk! Hoe draag jij het liefst grote oorbellen?

Deze oorbellen zijn gemaakt van verguld goud, Swarovski steen, zoetwaterparel, facetkraal en een dyed jade natuursteen. Jewellery by Sophhie gebruikt bijna altijd mooie materialen, zoals de zojuist genoemde. Vooral natuursteen en Swarovski stenen zijn erg populair. Ook wordt er bij Jewellery by Sophie altijd gekozen voor verguld goud of sterling zilver. Hierdoor zijn de sieraden altijd gemaakt van een goede kwaliteit en gaan de sieraden lang mee. Wat wil je nog meer?

Oorbellen Oranje en Blad goud