Oorbellen Groot

Ben jij ook zo een fan van oorbellen en dan lekker groot? Ik wel! Wanneer je grote oorbellen draagt, kun je een statement maken doormiddel van je oorbellen en hoef je niet heel veel te doen met de rest van je outfit. Grote oorbellen worden veel in het modebeeld gezien. Er wordt steeds vaker een statement gemaakt met oorbellen. Ook door beroemdheden.

Ik draag graag grote oorbellen met verder hele basic kleding. Bijvoorbeeld een ‘gescheurde’ spijkerbroek, een mooie witte blouse en sneakers of ballerina’s. Zo hoef je weinig met je make-up, haar en kleding te doen. Alleen die perfecte paar oorbellen te dragen. En die oorbellen heb je zojuist gevonden! Want deze oorbellen zijn er in maar liefst vier kleuren, voor iedereen dat perfecte paar dus. Kies uit zwart, oranje, roze of de turquoise zoals afgebeeld.

De oorbellen zijn gemaakt van goud vergulde oorbel haakjes, daarin zit een Swaorvski steen die mooi schittert in het licht. Het opengewerkte blad is ook van verguld goud. Daaronder hangt een facet kraal met een zoetwaterparel en tot slot een druppelvormige natuursteen. De naam van de natuursteen is Dyed Jade. De oorbellen zijn dus helemaal gemaakt van goede materialen, waardoor je aanschaf ook nog eens lang mee gaat. Wel zo leuk toch?

Oorbellen Turquoise en Blad goud