Zilveren Ringen online kopen

Deze zilveren ringen kun je bij Jewellery by Sophie online kopen. Het zijn echte fashion ringen. De ringen met infinity teken, love tekst en kruisje worden veel gezien bij celebrities. Zo zag ik één van de ringen laatst bij Lieke van Lexmond, één van mijn favoriete Bekende Nederlanders. De ringen zijn gemaakt van honderd procent 925 sterling zilver door een Nederlandse goudsmid. Dat past dus helemaal bij alles wat Jewellery by Sophie verkoopt, namelijk alleen dingen die handgemaakt zijn. Omdat ik ringen niet zelf kan maken, maar toch heel graag een aantal leuke ringen zoals deze in de collectie wilde opnemen ben ik opzoek gegaan naar een passende goudsmid. Daar zijn deze ringen uiteindelijk uitgekomen. Ik ben super blij met het resultaat, ik hoop jullie ook!

De ringen zijn super leuk te combineren met andere sieraden zoals vele armbandjes, maar ook met andere subtiele ringetjes. Je ziet steeds vaker dat mensen veel kleine ringetjes dragen, daar zijn deze ringen van Jewellery by Sophie perfect voor. Ik draag deze ringen zelf ook heel graag. Het liefst draag ik alle drie de modellen, want ik kan niet kiezen welke ik het leukst vind. Welk model ring vind jij het leukst?

love1