Ringen Online Bestellen

Waar bestel jij ringen online? Ik vind de nieuwe ringen van Jewellery by Sophie echte musthaves! Jewellery by Sophie heeft drie mooie ontwerpen om uit te kiezen. Een ring met infinity teken zoals hieronder. Het infinity teken is zeer geliefd onder vele celebrities. Ik heb al vaak beroemdheden gezien met een ketting, armband of ring met dit bekende teken, dat staat voor oneindigheid. Deze ring is dan ook een perfect cadeau voor bijvoorbeeld je beste vriendin. Dan staat de ring voor de oneindigheid van jullie vriendschap. Een mooier gebaar kan bijna niet toch? Helemaal leuk is het als jullie beiden de ring dragen.

Een ander model is een ring met een kruisje. Dit model is altijd goed! En het derde model is een ring met de tekst ‘love’. Deze ring is helemaal leuk om cadeau te geven. Mannen: hint, hint! Geef deze love ring aan je geliefde en ze zal het geweldig vinden!

Alle ringen zijn gemaakt in standaard maat 16, deze ring maat passen de meeste mensen wel om één van de vingers. Ik heb hele dunnen vingers, maar bij mij passen de ringen bijvoorbeeld om mijn middelvinger. Alle ringen zijn gemaakt van massief honderd procent 925 sterling zilver en door een Nederlandse goudsmid. Waar wacht je nog op? Shop ze online!

infin