Armbandjes Online Bestellen

Wil jij armbandjes online bestellen? Doe dat dan op de webshop van Jewellery by Sophie! Hier shop je handgemaakte sieraden. Ze verkopen armbanden, oorbellen, kettingen en ringen.

Dit armbandje is een echte musthave en een topper binnen de collectie van Jewellery by Sophie. Het armbandje heet de ‘Lucky Bracelet’ vanwege het klavertje vier dat als steen is gebruikt. Kun je dus wel wat geluk gebruiken? Zit je bijvoorbeeld midden in examens of heb je aankomende periode belangrijke afspraken op je werk? Draag deze armband en wie weet krijg je er geluk door.

Het klavertje is een hand geslepen quartz steen, dat is een natuursteen. De ketting van het armbandje is van verguld goud gemaakt, zo ook het slotje. Alle sieraden van Jewellery by Sophie zijn handgemaakt, zo ook deze. Dit armbandje is verkrijgbaar in maar liefst vijftien mooie kleuren! En je kunt ook nog kiezen uit zilver of goud. Ik vind deze blauwe opaal steen erg mooi met goud. Deze kleur past bijna overal bij en draag ik dan ook dagelijks. Je kunt ook meerdere armbandjes bij elkaar combineren. Welke kleur is jouw favoriet? En kies je voor zilver of goud?

Klaver Blue Goud