Sieraden Kettingen

Wil jij een nieuwe ketting kopen die past bij de rest van je sieraden? Deze wishbone ketting is zeer geschikt. Dit subtiele kettinkje heeft als bedel het populaire wishbone teken. De wishbone is al bij vele beroemdheden gespot, bijvoorbeeld bij Jennifer Aniston en in Nederland bij Inge Schrama. Het teken staat voor geluk.

De ketting in het zilver is gemaakt van een verzilverde ketting en een Europese Design Kwaliteit bedel. In het goud is de ketting gemaakt van verguld goud en een Europese Design Kwaliteit bedel. De ketting heeft drie kleine ringetjes waaraan de sluiting kan worden vast gezet. Hierdoor is er voor iedereen een juiste lengte gecreëerd. Wil jij de ketting juist kort of lang dragen? Geen probleem!

Deze ketting kan heel goed bij andere sieraden worden gedragen omdat de ketting zo subtiel is. Draag hem bijvoorbeeld met nog een lange ketting, het liefst ook een subtiele lange ketting met een dunne schakel zoals deze. Maar een stel oorbellen bij deze ketting zijn ook mooi. Normaal kies ik meestal voor oorbellen of een ketting, maar dat is bij deze niet nodig. Ik kan oorbellen en deze ketting gerust samen dragen zonder dat het too much word, ideaal!

 

kettingen