Kettingen van Verguld Goud

Ben je op zoek naar een betaalbare ketting van verguld goud die met de hand is gemaakt? Dat komt goed uit, want er zijn diverse kettingen van verguld goud te koop bij de vestigingen of de webshop van Jewellery by Sophie.

Onze kettingen van verguld goud kun je in de webshop vinden. Allemaal kun je ze gemakkelijk met andere kettinkjes combineren. Verder kunnen ze op drie verschillende plaatsen worden vastzetten, zodat hij perfect past. Voor iedereen is er wat wils, van verguld goud tot sterling zilver.

In de webshop kun je de prachtige kettingen te vinden. Heb je een mooie ketting gezien, maar zou je iets willen aanpassen? Dat kan zonder problemen in één van de verkooppunten van Jewellery by Sophie. Vraag bij de winkel wel eerst welke modellen ze hebben, want niet ieder verkooppunt verkoopt dezelfde collectie. Zit de ketting die jij wenst te kopen er niet bij? Dat is ook geen enkel probleem. In dat geval neem je contact met ons op. Dit kun je het beste doen via ons e-mailadres: info@jewellerybysophie.nl en dan kan Jewellery by Sophie de ketting naar wens voor jou maken. Er zitten geen extra kosten aan verbonden. Alleen als je een duurdere steen aan je ketting wilt, moet je hiervoor de meerprijs betalen.

DSC_0084