Zilveren Oorbellen Online Kopen

Zilveren oorbellen online kopen doe je op de webshop van Jewellery by Sophie! Op de webshop van Jewellery by Sophie vind je sieraden van het merk Jewellery by Sophie, maar ook sieraden van andere merken. De sieraden van het merk Jewellery by Sophie worden met de hand gemaakt in Amsterdam. Andere merken die op de webshop worden verkocht zijn Biba, Ozom en Karma.

Deze mooie zilveren oorbellen zijn van het merk Jewellery by Sophie en dan ook met de hand gemaakt. De stenen die als druppels aan de oorbellen hangen zijn natuurstenen. De schakelketting en de oorhaken zijn gemaakt van sterling zilver. De mooie materialen zorgen er voor dat de oorbellen lang mooi blijven, hierdoor zul je lang plezier hebben van je sieraden. Deze oorbellen zijn er ook in het goud, dan zijn de oorhaken en de schakelketting gemaakt van verguld goud. Heb je liever een andere kleur natuursteen? Ook dat kan! We hebben de oorbellen met Agaat (zwart), Rozenkwarts (rosé) en Labradoriet (grijs).

De oorbellen kun je op de webshop heel gemakkelijk bestellen. Ze worden de zelfde dag of de volgende werkdag naar je verzonden en de verzendkosten bedragen slechts €1,95. Je krijgt de oorbellen dan naar het opgegeven adres gestuurd in een organza zakje met een leuk bedank kaartje.

Oorbellen Nieuw Lang Rood Zilver