Zilveren Dames Armbanden

Ben jij opzoek naar zilveren dames armbanden? Deze zilveren bangle armband is misschien precies wat je zoekt! Deze handgemaakte armband is van het sieraden merk Jewellery by Sophie. Dit merk staat voor handgemaakte sieraden uit Amsterdam.

Deze zilver kleurige bangle armband is gemaakt van een Europese Design Kwaliteit. In het midden zit een houder met een steen, de houder dient ook als sluiting van de armband. In de houder is een Swarovski steen bevestigd. Deze steen schittert mooi in het licht en lijkt soms van kleur te veranderen. Wil jij heel graag deze armband maar liever in een andere kleur? Geen probleem Jewellery by Sophie verkoopt hem ook in de kleuren goud en rosé. Zou je ook liever de steen in een andere kleur hebben? Stuur dan een e-mail naar info@jewellerybysophie.nl en geef aan wat je wensen zijn. In overleg kan dan in andere steen worden uitgezocht. Dit brengt geen extra kosten met zich mee, alleen eventueel het verschil in prijs van de steen.

Zo kun je bij Jeweleery by Sophie eigenlijk je eigen sieraden volledig samen stellen. Want dit geldt ook voor alle andere armbanden, oorbellen en kettingen. Alleen aan de ringen kan helaas niks veranderd worden, maar dat zijn natuurlijk ook al echte beauty’s.

Armband Zilver schuin