Zilveren Dames Ringen

Zilveren dames ringen koop je online bij Jewellery by Sophie. Jewellery by Sophie heeft drie mooie modellen ringen. Een model met infinity teken, zoals op deze foto, een ring met een kruis en een ring met de tekst ‘love’. De ringen zijn allemaal gemaakt van massief sterling zilver. De ringen zijn gemaakt door een Nederlandse goudsmid in Amsterdam. De ringen worden in één maat verkocht, namelijk maat 16. Voor de meeste mensen past deze maat. Wanneer dit bij jou niet het geval is ga je gewoon naar een goudsmid bij jou in de buurt en daar kun je de ringen laten vermaken. Dat is het voordeel aan het materiaal, massief 925 sterling zilver. Het vermaken kost meestal helemaal niet veel geld.

Dit model ringen zijn erg populair en dan ook al gezien bij vele beroemdheden. Bijvoorbeeld bij Reese Witherspoon. Er zijn dan ook veel aanbieders van dit soort ringen, maar weinig van deze ringen zijn van echt zilver. Deze zijn dat wel en dat maakt de ringen zo mooi.

Er leuk vind ik het om deze ringen te combineren. Je kunt er gemakkelijk meerdere bij elkaar dragen. Ook kun je een ketting met infinity teken bij deze ring combineren, of een armband. Dan ben je helemaal in stijl.

infin