Ketting Goudkleurig

Handgemaakte gouden kettingen voor een leuke prijs. Je bent op zoek naar een mooie goudkleurige ketting. Een mooi sieraad als cadeau voor een dierbare of voor jezelf voor die ene bijzondere gelegenheid. Uiteraard wil je iets unieks, handgemaakt, maar wel voor een leuke prijs. Bij Jewellery by Sophie ben je aan het juiste adres. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij het grote assortiment kettingen van Jewellery by Sophie. Zeker dat jouw droomketting ertussen zit!

Handgemaakte sieraden. Sophie ontwerpt en maakt sieraden en verkoopt ze via haar webshop Jewellery by Sophie. Elk sieraad is handgemaakt en daardoor uniek. Bovendien past elk sieraad precies bij deze tijd, want de collectie verandert regelmatig naar gelang de mode en het seizoen. En het fijne is dat de sieraden bij Jewellery by Sophie heel redelijk geprijsd zijn. Sieraden van zilver en verguld goud. Sophie maakt zilveren en verguld gouden sieraden, subtiel gecombineerd met andere materialen zoals natuursteen, kunststof en andere metalen. De zilveren sieraden zijn gemaakt van sterling zilver; de goudkleurige sieraden zijn gemaakt van verguld goud.

Laat jouw droomketting thuis bezorgen. Heb je jouw droomketting gezien in ons assortiment? Koop hem vandaag nog in onze online shop en laat hem, in een mooie verpakking, bij jou thuis bezorgen.

056_