Echt gouden sieraden, 14 karaat goud

Handgemaakte sieraden, uniek, maar toch betaalbaar.
Heb je ook een voorkeur voor mooie, handgemaakte sieraden? Sieraden van echt goud of zilver, waar een vakman, of vakvrouw, veel aandacht aan heeft besteed.
Als je denkt dat goud te duur voor jou is, kijk dan op onze webshop en je zult zien dat dat enorm meevalt. Jewellery by Sophie, of JbyS, doorbreekt de tendens dat je iets bij een keten moet kopen om betaalbaar te blijven. Of dat je iets handgemaakt hebt, maar de hoofdprijs moet betalen.

Onze webshop staat vol met allemaal mooie artikelen, handgemaakt in Nederland, tegen lage prijzen. Uiteindelijk vinden we dat iedereen moet kunnen genieten van sieraden gemaakt van echt goud of zilver. Armbanden, kettingen, oorbellen, bij ons kun je werkelijk van alles kopen. We gebruiken voornamelijk 14 karaat goud of 925 sterling zilver. Soms gold-plated of met natuurstenen, maar over het algemeen wordt alles van echt goud en zilver gemaakt.

Kopen in onze webshop is veilig en snel. Verzending is gratis, en je hebt 30 dagen bedenktijd. Kijk ook eens naar de aanbiedingen, armbanden, kettingen, oorbellen in 14 karaat goud en sterling zilver, maar dan nog voordeliger.

Heb je een feestje of ladies’ night, JbyS komt ook bij u thuis. Voor jezelf of om cadeau te geven.

Jewellery by Sophie: uniek en betaalbaar. Zie hieronder het 14 karaat gouden armbandje met klavertje vier.