14 Karaat gouden ketting met rondjes

Voor ieder wat wils.
Zoek je een mooi cadeau voor je partner? Neem dan eens een kijkje op onze webshop van Jewellery by Sophie. Hier zijn diverse mooie sieraden te vinden. Bijvoorbeeld kettingen van 14 karaat goud, of wit goud. Maar ook armbanden van echt goud kun je kopen. We hebben voor ieder wat wils, de keuze is eindeloos!

Jewellery by Sophie
De ontwerpster van de sieraden en eigenaresse van de webshop Jewellery by Sophie is de 27-jarige Sophie de Regt. Dit multitalent maakt de sieraden met de hand. Ze gebruikt hiervoor alleen de beste materialen, vooral verguld goud, verguld rosé, sterling zilver, zoetwaterparels en edelstenen. Ook maakt ze sieraden naar wens en smaak van de klant. De sieraden van Sophie zijn elegant, verfijnd en vooral heel mooi.

14 Karaat gouden ketting met rondjes
Eén van de kettingen die Sophie maakt is de gouden ketting met rondjes. Je kunt deze kopen in onze webshop. Deze mooie ketting is gemaakt van echt goud, 14 karaat goud welteverstaan! De schakeltjes zijn met 0,8 mm heel fijntjes en doordat de ketting in verschillende lengtes te krijgen is, is de ketting mooi te combineren met andere sieraden. Deze geel gouden ketting is goed te combineren met onder andere wit goud.

Een prachtig cadeau om te geven!