Oorbellen te Koop

Er zijn genoeg leuke oorbellen te koop op de webshop van Jewellery by Sophie. Deze webshop verkoopt handgemaakte sieraden. Er zijn oorbellen, armbanden, kettingen en ringen te koop. Alles wordt in Amsterdam ontworpen en met de handgemaakt.

Deze ‘You’re so Lovely’ oorbellen vind k prachtig. De naam zegt eigenlijk al genoeg. Deze oorbellen zijn gemaakt van rosé vergulde oorhaken. Daarin zit een Swarovski steen. Deze steen schittert super mooi in het licht. In het midden hangt een mooi opengewerkt blad, ook van rosé verguld goud. Onderaan hangt een schelp parel. Deze oorbellen zijn er ook in het zilver. Dan zijn de oorhaken van rhodium en is het blad verzilverd. De totale lengte van de oorbellen is zeven cm. Alle sieraden zijn trouwens nikkel vrij bij Jewellery by Sophie.

Deze oorbellen passen bij vele outfits. Ik vind een kanten top heel mooi bij deze oorlellen, zoals op de foto. De top heeft een ronde hals en wijd uitlopende mouwen. Ik draag er een lichte jeans bij en een stel ‘punt’ hakken in beige. Maar je kunt er natuurlijk ook gewoon sneakers bij dragen, want een hele dag op hoge hakken lopen houd ik niet vol. Hoe zou jij deze pracht oorbellen combineren?

Oorbellen in