Fashion Ringen

Bij Jewellery by Sophie kun je onwijs gave fashion ringen online bestellen. Helemaal handgemaakt en uniek! Je hebt keuze uit bijvoorbeeld de Infinity Ring, Kruis Ring en Love Ring. Allemaal 925 sterling zilver en gemaakt van een hoge kwaliteit.

Je zou eens kunnen kijken op de webshop van Jewellery by Sophie. Daar vind je nog veel meer mooie beauty accessoires maar vooral ringen. De ringen van Jewellery by Sophie worden in Amsterdam door een Nederlandse goudsmid en ontwerpster Sophie de Regt gemaakt. Ze zijn hip, trendy en vooral uniek. Kijk voor die leuke ringen op de webshop van het Amsterdamse bedrijf Jewellery by Sophie en kies die unieke ring uit waar je al tijden naar op zoek bent! De ringen worden ook gedragen door blogger Hashtag by Lily, zoals hier op de foto. Samen met een armband van Jewellery by Sophie, de ‘Diamonds are for Everyone Bracelet’ in het zilver.

Als je je sierraad die je in gedachten hebt er niet helemaal bij vindt is er ook nog de mogelijkheid een uniek sierraad speciaal voor jou te maken. Dat is dan toch wel de absolute topper!

Bestel gemakkelijk online en laat de massief zilveren ring thuis bezorgen.

Wedding-coordinator5