Zomerse Sieraden Handgemaakt

Gisteren was helaas al weer de laatste dag van mijn vakantie! De afgelopen weken heb ik genoten van het heerlijke weer, de omgeving en van vrienden en familie op mijn vakantiebestemming.

Ook heb ik lekker kunnen werken voor Jewellery by Sophie. Zo heb ik volop inspiratie opgedaan en nieuwe ontwerpen gemaakt. Mijn hoofd bruist van de nieuwe ideeën en ik kan niet wachten om de nieuwe wintercollectie aan jullie te laten zien. Dit laat helaas nog even op zich wachten, omdat ik een groot deel van de nieuwe winter collectie in één keer wil presenteren. Wanneer het zover is zal ik dit zeker laten weten!

Ik heb in de vakantie de laatste producten getest voor de nieuwe collectie en deze zijn klaar om in de collectie te worden verwerkt. Maar ook heb ik nog even genoten van alle zomerse sieraden uit de afgelopen collectie. Zoals de armbandjes hieronder. Ik draag twee Lucky Bracelets in het goud, de Diamonds are for Everyone bracelet, een Friendship bracelet en twee Elastieken armbandjes. En ik draag de Love ring. Omdat een aantal sieraden erg geliefd zijn en ik de collectie wil uitbreiden blijven sommige sieraden gewoon in de collectie. Zoals de ‘Lucky Bracelets’, deze zijn tijdloos en zowel voor de winter als zomer geschikt.

Shop jouw favoriete sieraden nog snel voordat deze misschien uit de collectie gaan!

Armbandjes gekleurd