Verzending

Wat zijn de verzendkosten?
De verzendkosten binnen Nederland en België zijn gratis. Je pakketje wordt verzonden met PostNL.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling thuis heb?
Wij streven ernaar om bestellingen voor 16.oo uur besteld dezelfde dag te verzenden. Tijdens speciale acties kan het echter voorkomen dat bestellingen later worden verzonden, in dat geval wordt u altijd geïnformeerd.

Door wie wordt mijn bestelling bezorgd?
Wij versturen bestellingen via PostNL.

Verzenden jullie ook naar andere landen dan Nederland?
Wij versturen vrijwel naar alle landen. De verzendkosten binnen Nederland en België zijn gratis. Wil je de artikelen naar een ander land verzenden? Dan rekenen wij wel verzendkosten. Neem voor je een bestelling plaatst contact met ons op via info@jewellerybysophie.nl voor de verzendkosten van het land van jouw keus.

Kan ik mijn bestelling naar meerdere adressen versturen?
Het is niet mogelijk een bestelling naar meerdere adressen te versturen.

Kan ik mijn bestelling ook ophalen?


Dit is helaas niet mogelijk.

Kan ik mijn verzendadres nog wijzigen?
Wij proberen bestellingen zo snel mogelijk te verpakken en te verzenden. Een wijziging van het adres na een geplaatste bestelling is mogelijk, mits deze nog niet is afgeleverd bij PostNL. Je kunt het verzendadres wijzigen door te mailen naar info@jewellerybysophie.nl. Vermeld hierbij duidelijk je bestelnummer en het door jouw gebruikte adres.

Kan ik mijn bestelling volgen?
Wij verzenden uw bestelling via brievenbuspakketjes en deze kunnen helaas niet worden gevold.

Ik heb nog geen orderbevestiging gekregen.
Wij sturen direct nadat je de bestelling hebt geplaatst een e-mail met de orderbevestiging. Heb je geen e-mail ontvangen? Hou er rekening mee dat het kan zijn dat jouw e-mailprovider een spamfilter hanteert dat onze e-mails blokkeert. Ook is er een kans dat het door jou opgegeven e-mailadres fout is of dat er iets fout is gegaan bij de betaling. Weet je niet wat er fout is gegaan? Neem dan contact op met ons via info@jewellerybysophie.nl.