Online Armband Kopen

Deze leren armband kun je online kopen bij Jewellery by Sophie. Deze leren armband is gemaakt van echt leer. Het leer is met de hand gestikt. Deze armband wordt twee keer rond de pols gewikkeld en kan dan worden gesloten met een grote karabijn sluiting. Aan de armband hangen drie leuke bedels: een hart, een kruis en een anker. Deze drie bedels staan voor hoop, geloof en liefde.Op deze foto heeft de armband zilveren details, deze zijn gemaakt van een Europese Design Kwaliteit. Maar de armband is er ook in het goud voor de liefhebbers die meer van goud houden.

De armband op de foto is van suède leer in een karamel kleur, maar je kunt ook voor andere kleuren leer kiezen. De andere kleuren zijn van glad leer. De kleuren die er zijn: zwart, bordeaux en drie mooie pastel tinten: pastel roze, pastel oranje en beige. Vooral de laatste drie kleuren zijn perfect voor deze zomer, waarin de pastel tinten helemaal hot zijn. Ik vind het erg leuk om de pastel kleuren te combineren met een kanten top bijvoorbeeld. Welke kleur vind jij het mooist?

En vind je deze armband een beetje te groot, je hebt de armbanden ook in een enkele versie. Dan gaat de armband één keer rond de pols en heeft de armband alleen een hart bedel.

Leren armband karamel dubbel zilver