Nieuwe Collectie Fall/Winter

Jewellery by Sophie is druk bezig met de nieuwe Fall/Winter 2016 collectie. De collectie bestaat uit warme tinten natuurstenen gecombineerd met andere luxe materialen. Waaronder verguld goud en sterling zilver. We zijn geïnspireerd geraakt door natuurproducten die ons in de winter warm houden. Zoals mooie Kasjmieren en wollen truien in beige en bruin tinten. Denk aan winterse vakantie bestemmingen zoals de wintersport. Waarbij je in de avond lekker wegkruipt onder een dekentje, maar er toch mooi uit wilt zien. Om je winterse outfit een extra luxe en warme uitstraling te geven combineer je, je outfit met mooie sieraden van JbyS.

Denk aan oorbellen met Swarovski stenen in goud kleur met beige natuurstenen. Goud staat dit seizoen centraal en wordt veel gecombineerd gedragen. Natuurlijk hebben we ook zilveren uitvoeringen voor de echte Sterling Zilver liefhebbers. De sieraden zijn binnenkort te verkrijgen in verschillende winkels in Nederland, webshops en op onze eigen webshop. Op onze eigen webshop shop je gemakkelijk en is de verzending altijd gratis. Uw bestelling wordt dezelfde of de volgende werkdag verzonden, waardoor je altijd snel kan genieten van je aankopen.

Bekijk de nieuwe collectie binnenkort op onze webshop, we hopen dat je de sieraden net zo mooi vind als wij. Op naar een mooie winter!

 

DSC_0159